TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
6
1
7
5
5

Kínáló szettek

Ezen a kategóriaoldalon az egyéni gravírozással ellátott kínálószettek közül válogathatnak vásárlóink. Boltunk csapata fontosnak tartja, hogy a vásárlók mindig jobbnál jobb ötleteket valósíthassanak meg segítségünkkel, így célunk, hogy kínálatunkat időről időre megújítsuk, és mindig legyen új termék webshopunk polcain. Így van ez a nálunk található kínálószettek tekintetében is.

Az itt található termékeink minőségi megvalósítási lehetőséget kínálnak a sajátos meglepetésekhez. Nem kérdés, hogy itt egész biztosan találsz a kínáláshoz alkalmas szettek között olyan ajándékot, ami igazodik a megajándékozni kívánt személyiségéhez, így telitalálat lesz egyes jeles alkalmakkor.

Cégünk törekvése, hogy minden egyedi elképzelést segítsünk megvalósítani vásárláóinknak a gravírozás, egyedi nyomtatás, 3D üvegtömbbe történő gravírozás technikáján belül. Oldalunk sokféle lehetőséget kínál, amivel a hozzánk látogató megrendelők egyedi ajándéktárgyakat készíttethetnek szeretteiknek vagy ismerősüknek. A vállalati ajándékozás esetében is tudunk segíteni abban, hogy a megrendelő megvalósítsa elképzelését, ugyanis széles termékpalettánkon rengeteg termék található meg az olcsóbbtól a drágább kategóriáig, és a legtöbb tárgy egyéni üzenettel ellátható a gravírozás vagy nyomtatás technikájával. 

Boltunkban megtalálhatóak a különböző kínálószettek is, melyek nem minden esetében lehetséges a gravírozás, de nem kétséges, hogy maga a termék formája és kialakítása minden esetben olyan egyedi üzenetet hordoz, ami különleges meglepetésnek fog számítani, bárkinek is szánjuk ajándékként.

Hogyan válasszam ki a megfelelő kínálószettet?

A boltunkban szereplő kínálószettek mindegyike olyan plusz információt hordoz, amely átadáskor kivétel nélkül feldobja az ünnep hangulatát. Lehet ez egy köszönőajándék, jeles esemény vagy bármelyik ünnep, nem kérdés, hogy a szett és az átadás is örök emlék lesz.

Javasoljuk az oldalunkon feltüntetett termékek teljes kínálatának áttekintését. Igyekeztünk a termékeket az azt megjelenítő fotón úgy ábrázolni, hogy már az alapján is könnyen választhass. Ehhez szolgálnak segítségül még a képek mellett megjelenő ikonok is. Kiemelt jelzéssel láttuk el azokat a termékeket, melyeket új szettként, nemrég vettünk fel boltunk polcára.

A választásnál fontos szempont, hogy hány fős kínálószettet szeretnél vásárolni. A képeken ez az információ is kiválóan megjelenik, de ha esetleg mégsem volna egyértelmű, az erre vonatkozó adatot láthatod még magában a névben, vagy megtalálod a termékhez tartozó információk között.

Amennyiben a kínálószettek között nem akadsz olyanra, ami az elképzelésednek megfelelő volna, javasoljuk, hogy nézd végig fából készült ajándékainkat is, mert ott is fellelhető több olyan termék, ami akár kínálóként is jól funkcionál.

A megrendelés menete

Ahhoz, hogy oldalunkon a kosárba tedd a megvásárolni kívánt terméket, a saját oldalán szükséges megadnod a legfontosabb, teljesítéshez szükséges információkat. Amennyiben gravírozható a termék, akkor szükség lesz képfájlként a gravírozandó képre, az elképzelésed pontos szöveges leírására, és kéjük, jelöld meg a megjelenítendő betűtípust is. Ha nem gravírozható terméket választasz, akkor csak a megrendelni kívánt mennyiség megjelölésére lesz szükségünk.

Mindezen adatok megadását követően a kosaradba teheted a terméket, és a rendeléshez szükséges adatok megadását követően 4-10 napon belül számíthatsz az elkészült termékek érkezésére.

Biztatunk, hogy a lehetőségedre álló regisztrációs folyamatot tedd meg a vásárlás alkalmával, ugyanis ezzel későbbi vásárlásaid során jelentősen könnyítheted és gyorsíthatod a rendelés menetét.