TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
6
1
7
3
4

Gravírozott fa ajándékok

Ezen az oldalon a gravírozott fa ajándékokat találhatják meg a boltunkba ellátogató érdeklődők. Kiváló lehetőség személyes vagy akár üzleti meglepetésre a nálunk megvásárolt tárgyak egyedi jelzéssel történő kialakítása. Ahhoz, hogy mindenki a célnak leginkább megfelelő meglepetést választhassa ki boltunkból, a termékek széles kínálatát sorakoztattuk fel polcainkon, hogy vásárlóink megtalálhassák köztük az elképzeléseiknek leginkább megfelelőt. 

Bárki is legyen a megajándékozott, az általunk egyedi mintával ellátott minőségi és hosszan használható termék egész biztosan el fogja nyerni tetszését.

Gravírozott Fadoboz "A boldog házasság kellékei"
7 200 Ft
Gravírozott falemez
5 000 Ft
Gravírozott Fa boros doboz
5 500 Ft
Gravírozott Fadoboz 'L' 204*151*77
5 500 Ft
Gravírozott Fa pálinkás doboz
5 500 Ft
Gravírozott Fadoboz 'XXL' 270*223*128
8 800 Ft
Gravírozott fa falióra
8 000 Ft
Gravírozott Fadoboz 'M' 173*123*60
4 400 Ft
Gravírozott Fadoboz 'XL' 235*177*94
7 200 Ft
Gravírozott Fa Teafilter tartó doboz
7 200 Ft
Gravírozott Fa dupla boros doboz
7 700 Ft

Cégünk már a megalakulása óta arra törekszik, hogy minden vásárló számára biztosítsuk az egyedi ajándékozás lehetőségét, legyen szó akár üzleti célú, akár egyéni szándékról. Üzletünk fő profilja a gravírozás, de tevékenységeink között szerepel még a különböző technikákkal történő nyomtatás is. Kíváncsian várjuk a felénk jelzett egyedi elképzeléseket is, lehetőség szerint körbejárjuk a megvalósítás kereteit, és örömünkre szolgál, ha teljesíthetjük megbízónk kérését. Az oldalunkon feltüntetett, ajándékozható fa termékeket úgy válogattuk össze, hogy annak kis és nagy méretű gravírozása az egyedi elképzelések alapján megoldható legyen. 

A megfelelő termék kiválasztása

Oldalunk kialakítása során elsődleges célunk volt, hogy az egyszerűen és gyorsan áttekinthető legyen vásárlóink számára. Annak figyelembevételével, hogy kinek szeretnéd adni a nálunk megrendelni kívánt gravírozott fa ajándékot, válaszd ki oldalunkról azt a terméket, ami leginkább tetszik.

Webshopunkon az első alkalommal négyzetrácsos formában láthatod az árucikkeket, de ha szeretnéd, átállíthatod a termékek megjelenítését listás nézetre is. Ehhez nem kell mást tenned, mint az oldal jobb részén az ennek megfelelő beállítást megejtened. Itt választhatsz továbbá a legördülő menüből, hogy milyen sorrendben szeretnéd a kilistázott termékeket látni. Egyéni preferencia szerint választhatsz népszerűség, név, ár szerinti, és az oldalra történő felvitel ideje szerinti megjelenési módot. Nézd át termékkínálatunkat, és a vásárláshoz tedd a kosaradba azt a terméket, ami leginkább tetszik.

Hogyan lehet megrendelni az oldalon a gravírozott fa ajándékokat?

Oldalunkon a megjelenő fotók alatt szereplő ikonok segítenek a rendelés menetének megkönnyítésében. Az “I”-vel jelölt információ gyorsnézetben megjeleníti a legszükségesebb adatokat a termékekkel kapcsolatban, a szív ikonnal a kedvencként jelölheted meg azokat a tárgyakat, amiket esetlegesen szeretnél majd megrendelni. A mérleg a különböző termékek összehasonlítására ad lehetőséget. Mindezek használata hozzájárul a könnyű választáshoz.

Ahhoz, hogy a gravírozott fa ajándék teljesen az igényed szerint készüljön, fontos, az elképzelésed pontosan kerüljön átadásra részünkre. Erre a megrendelés folyamán van lehetőség, méghozzá a megrendelni kívánt tárgy egyedi adatlapján. A kosárba erről az oldalról tudod beletenni a terméket pár egyszerű lépéssel. 

Az első teendő az a gravírozott jel megküldése, amit fájlban feltöltve tudsz megtenni. Ezt követően lehetőséged van az egyedi elképzeléseiddel kapcsolatos minden információ átadására is. Ezt a képfájlok feltöltését követő “szöveg és instrukció megadása” opciónál tudod megtenni. Kérjük, hogy a betűtípust is válaszd ki, hiszen mindezen adatok megadásával teljesülhet a termék általad megadott instrukciók szerinti elkészítése.