TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
8
1
4
8
0

BLOG bejegyzések

Amit a gravírozásról tudni kell
24
Jan

A sima gépi gravírozás általában két vagy 3 dimenzióban mozgó marófej, gravírfej lehet egy kisméretű marógépen, illetve kézi gravírozásról beszélünk, ha egy kiváló képzőművészeti képességekkel rendelkező személy a tárgyon saját kezével ejt metszéseket, csiszolásokat pl. egy üveg vagy fémtárgyon, de természetesen fa és műanyag tárgyakat, felületeket lehet gravírozni.

Az eredeti gravírozási technológia

az ékszer gravírozás volt, például egy ábra vagy név beírása egy medálba vagy karkötőbe. Ilyenkor egy nagy fordulatszámmal forgó marófej, marókő kerül a kézi gravírozó végére és mint egy tollat vagy ceruzát használva kerül felírásra a kívánt ábra vagy szöveg.

Miért egyedi ajándék?
16
Nov

Minden alkalom amikor ajéndékot kell beszereznünk szeretteinknek, egyre inkább feladja a leckét. Nehéz például egy jómódú személynek olyat választani amiről biztosan tudhatjuk, hogy nincs neki, ezért nagy örömet okozunk vele vagy például azt sem tudhatjuk, nem kap-e az eseményen több embertől is ugyanolyan ajándékot, mint amit mi viszünk, mi választunk.

Az egyedi ajándékkal mindig sokkal maradandóbb élményt tudunk nyújtani,

mint egy közönséges széria ajándékkal, amit bárki, bárhol megvásárolhat.

Nemes ajándék, Nemesacél medál
27
Okt

Medál nemesacélból? Miért ne? Az utóbbi időben egyre nagyobb teret hódít a nemesacél az ékszergyártásban, mivel a különböző bőrallergiákkal szemben teljesen ártalmatlan. Gyönyörű felülete van, mely tartós és exkluzív ajándékot biztosít. 

Kristályba zárt ajándék, 3D gravírozással
21
Okt

Hogyan működik? Nézzük az alapokat.

A kristálytömbünk valójában egy üvegtömb, csak nem közönséges üvegből készül.

Az alapanyagunk egy alacsony vastartatlommal és szennyezettséggel rendelkező speciális üveg, kiváló optikai tulajdonságokkal. A közönséges üvegnél sokkal szebb, hibátlanabb a fénytörése, vagyis alig van, mármint fénytörése, tehát nem töri a fényt. Ez pontosabban azt jelenti, hogy ha átnézünk ezen, illetve egy közönséges üvegen, akkor a mi anyagunk esetén kevésbé vesszük észre, hogy van valami, amin átnézünk, sokkal tisztább a teljes teste még nagy vastagság esetén is. Előállítása jóval drágább egy normál üvegtestnél, sokkal komolyabb technológiát igényel, de egy kicsit könnyebben sérül, mint az üveg. A közszóhasználat miatt, a "kristálytiszta" miatt lett az elnevezése kristálytömb. Gyönyörű, szabályos nagytisztaságú, optikailag tökéletes üvegtömbünk már van, de hogyan kerül bele a kép?