TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
6
8
3
9
5

Saját gyártású ajándékok

Ezen az oldalon a saját gyártású ajándékokat találják meg a hozzánk ellátogató vásárlók. Kínálatunkat igyekeztünk úgy alakítani, hogy izgalmas, egyedi gravírozással ellátható termékeket válogassunk össze, amik különleges meglepetéssel járulnak hozzá a személyes ajándékozás eseményéhez.

A kategóriaoldalon megtalálható tárgyak többnyire faanyagból készülnek, és kitűnő alapot adhatnak egy-egy saját kép vagy fotó megjelenítéséhez. Kínálatunkban leginkább olyan termékek szerepelnek, melyek felhasználásuk szerint nagyszerű használati vagy dísztárgyak lehetnek a későbbiekben. A szuper meglepetés megtalálásához érdemes végignézni oldalunkat.

Gravírozott falemez
5 000 Ft
Gravírozott fa falióra
8 000 Ft
Esküvői Tortadísz Lézervágott
3 500 Ft
Esküvői Fa Gravírozott Vendégkönyv A/5
8 000 Ft
Gravírozott Fa Emlékkönyv A/5
8 000 Ft
Gravírozott Fa Emlékkönyv A/4
13 500 Ft

Cégünk törekvése, hogy országosan mindenki számára biztosítsuk az egyedi jelzéssel, képpel, logóval ellátott ajándékozás lehetőségét. A technikai megvalósítást tekintve tudunk segíteni az egyedileg elképzelt ajándékok gyártásában a gravírozás, a 3D-s gravírozás és a nyomtatás segítségével. Nyitottak vagyunk minden szokatlan és egyedi kérésre, kihívás számunkra az, hogy megtaláljuk az elképzelés teljesítéséhez vezető utat.

Örülünk, ha a sajátos ötletek és egyben az örök emlékek megvalósításához közbenjárásunkkal és munkánkkal járulhatunk hozzá. Tekintsd meg kínálatunkat, és találd meg a számodra legérdekesebb ajándékként kiválóan alkalmazható termékünket.

Így tudod megrendelni a saját gyártású ajándékot

Termékeink között igyekeztünk azokat szerepeltetni elsősorban, amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendenek vevőink körében. Érdemes végignézni a teljes kínálatot, és a termékek saját oldalát, ugyanis az azokon szereplő aktuális információk mindig sokat segítenek a rendelés menetében. Az oldalon megjelenő négyzetrácsos megjelenítést listás nézetre válthatod az egyéni preferenciáid szerinti megjelenítéshez igazítva.

Amennyiben megtaláltad a szimpatikus terméket, amelyet szeretnél megrendelni, a képre vagy a kosár gombra kattintva juthatsz el annak saját oldalára, ahol a megrendeléshez szükséges lényeges lépéseket teheted meg. Amennyiben nem találtál az oldalon olyan terméket, mint amit elképzeltél, nézd meg gravírozható fém ajándék kínálatunkat is, mivel ott is sok érdekességet tartogatunk vásárlóink részére.

Fontos, hogy az ajándéktárgy egyedi legyártásához a lehető legpontosabban add meg a termékkel kapcsolatos elképzeléseidet. Mi a pontos adatok birtokában tudjuk teljesíteni az ötletedet, ezért kérünk, hogy töltsd fel kérésünk szerint azt a képet, amit szeretnél látni a terméken. Továbbá szöveges üzenetben add meg számunkra a leírást a sajátos igényeidről. A betűtípus megjelölésével további lényeges információkat adhatsz át számunkra az elképzelésedről.

Hogyan lehetséges a megrendelés leadása?

Ahogy átadtad számunkra az egyedi termék gyártásához szükséges információkat, az oldalunk jobb felső sarkában elhelyezett kosár gomb megnyomását követően véglegesítheted a vásárlásod. A rendelt mennyiség megadását követően tudod leadni a megrendelésed, amit majd átutalásos fizetéssel tudsz teljesíteni. 

A személyes és szállítási adatok kitöltését követően szinte már semmi további teendőd nincs, mint hogy a 4-10 napos szállítási idő alatt kíváncsian várd a megrendelt csomag kiszállítását. Amennyiben megteheted, regisztrálj oldalunkra, mert azzal a későbbi rendelések ügymenetét tudod rövidíteni. Az általad felvitt adatokat megjegyzi a rendszerünk, és azok kitöltése a további rendeléseknél automatikussá válik a belépéssel.