TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
6
1
6
9
4

Gravírozott üveg ajándékok

Ebben a kategóriában a gravírozott technikával díszíthető üveg ajándékokat tekinthetik meg vásárlóink. Az egyedi mintával, írással vagy logóval ellátható tárgyak széles kínálatában válogathatnak a hozzánk ellátogató felnőtt ügyfeleink.

Az ajándékok között férfiaknak és nőknek szóló üveg meglepetéseket találhatnak vevőink, ugyanis a különféle gravírozható, alkoholos tartókat és vázákat, sőt egyéb, üvegből készült tárgyakat is tartalmazza az oldalon látható választék. Tekintsd át a kínálatunk minden darabját, mert amennyiben gravírozható üveg ajándékot keresel, azt nálunk jó eséllyel megtalálod.

ÚJ
Gravírozott Korsó 280ml Átlátszó Sörös
3 300 Ft

Online boltunk létrehozásával célunk volt, hogy az ország területén élők számára biztosítsuk az egyedi jelzéssel ellátott tárgyak beszerzésének lehetőségét. Segítségünkkel a hozzánk ellátogató vásárlók többféle anyagból készült tárgyakat vásárolhatnak meg, amelyeket lehetőségük van a különböző technikákkal történő egyedi jelzéssel ellátni. Ízlésük és törekvésük szerint gravíroztathatnak fémre, fára, és a nyomtatás technikájával ellátott tárgyak megrendelésére is lehetőség van boltunkbKülönös figyelmet fordítunk a gravírozható üveg termékekre is, mely többféle technikával ellátott, egyedileg megtervezett ajándékok kivitelére ad lehetőséget. A rendeléshez csak pár lépést kell megtenni online felületünkön, és 4-10 nap átfutási idővel küldjük is az elkészült termékeket a vásárlás során megadott címre. 

Milyen üvegtermékek találhatók boltunkban?

Ezen az oldalon megtekinthető kínálatunk széles választékban tartalmaz üvegből készült használati és dísztárgyakat, melyek mindegyike gravírozható a vásárlók egyedi elképzelése szerint. Az üvegtárgyak sokféle funkciót képesek ellátni, de leginkább esztétikus, különböző folyadékok tartójaként használhatók. Ennek megfelelően az oldalon látható választék között fellelhető alkoholtartó üveg, szörp vagy gyümölcslé tárolására alkalmas üveg, váza és egyéb különleges formájú üvegtárgy is.

Érdemes végignézni a teljes választékot, mert a színes felhozatal bármelyike alkalmas a jobbnál jobb, egyedi ötletek megvalósítására. Amennyiben az elképzelésed szerint más üvegtermékek között is válogatnál, javasoljuk, hogy tekintsd meg az üvegdíjak kategóriájába tartozó kínálatunkat is.

Hogyan rendelhetők meg az oldalon található, gravírozott üveg ajándékok?

Honlapunk kialakításakor arra törekedtünk, hogy a vevők gyors és egyszerű ügymenet szerint tudjanak választani kínálatunkból, majd a megrendelést is ennek megfelelően tudják leadni számunkra. Mindehhez igyekeztünk a webshop szerkezetét átláthatóvá tenni. Ezt a célt szolgálja az, hogy az ajándéktárgyak megjelenítésének módja egyéni preferencia szerint alakítható. A négyzetrácsos megjelenítés könnyen listás nézetre váltható, illetve különböző szempontok alapján módosítható a megjelenő kínálat sorrendje is. Ha szeretnéd, átválthatsz név, ár vagy egyéb szempont szerinti megjelenítésre is. 

Amennyiben kiválasztottad azt az ajándéktárgyat, amivel szeretnéd meglepni ismerősödet, akkor a termék saját oldalán tudod felénk leadni a pontos elképzelésed. Annak érdekében, hogy a gravírozás pontosan az ötleteid szerint kerüljön megvalósításra, fontos, hogy a lehető legprecízebben megadj számunkra minden lényeges információt.

Kérjük, hogy a legördülő menü szerint megjelölt fájl formátumban töltsd fel elképzelésed, szöveges üzenetben add meg a konkrétumokat arról, hogy mi is a pontos elképzelésed. Ahogy ezeknek az adatoknak a feltüntetését megtetted, már le is adhatod a rendelésedet.