TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
6
1
7
1
5

Gravírozott név és cégtáblák

Ezen az oldalon a gravírozott név- és cégtáblák ajánlatát tekinthetik meg a vásárlók. Legyen szó akár magánszemélyről, akár valamely cégről vagy vállalkozásról, a nálunk kapható, névvel vagy logóval ellátható táblák széles kínálata között jó eséllyel meg fogod találni azt, amelyet szívesen használnál.

Az oldalunkon található termékek leginkább bejárati ajtókra használatosak, de postaládára vagy falfelületekre is biztonságosan és tartósan felerősíthetőek. A táblák minőségi kivitelét garantáljuk. Amennyiben egy hosszú ideig tartós név- vagy cégtáblát szeretnél vásárolni, keresd meg nálunk azt, amelyik leginkább megfelel az elképzelésednek.

Mágneses Névtábla
3 500 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (0,8 mm fényes arany-fekete)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm matt ezüst-fekete)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (0,8 mm fényes ezüst-fekete)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm fekete-fehér)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm fényes ezüst-fekete)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm matt arany-fekete)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm fényes arany-fekete)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm kék-fehér)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (0,8 mm sárga-fekete)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm fehér-fekete)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (0,8 mm kék-fehér)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm fehér-piros)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm piros-fehér)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (0,8 mm piros-fehér)
2 100 Ft
Gravírozott kétrétegű névtábla (1,6 mm sárga-kék)
2 100 Ft

Webshopunk létrehozásával teljesült az a törekvésünk, hogy minél szélesebb körben tudjuk biztosítani a vevők számára az egyedi feliratokkal, jelzéssel, logóval ellátott termékek beszerzésének a lehetőségét. Ma már az egész ország területéről érkeznek hozzánk megrendelések.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy boltunk felülete egyben egy könnyen kezelhető rendszer legyen, ahol biztosíthatjuk megrendelőink számára a könnyű vásárlás menetét. Talán e törekvésünknek is köszönhető boltunk nagyszámú látogatottsága. A leadott rendeléseket precízen teljesítjük, legyen szó akár a hivatalosabb célokra történő felhasználásról, mint ahogy azt a gravírozott név- és cégtáblák példája mutatja, de a személyesebb vonatkozásban használható gravírozott fém ajándékok esetében is a korrekt teljesítés jellemző ránk.

Mit tehetek azért, hogy a megrendelt gravírozott név- és cégtáblák elkészítése pontosan történjen?

Boltunkban a gyártási folyamat legfontosabb követelménye, hogy az a megrendelő által leadott pontos itiner követésével történjen, ezért az ügyfeleket mindenkor arra kérjük, hogy az adott terméknél feltüntetett információk szerint küldjék meg felénk az elvárásaikat.

Lehetősége van minden megrendelőnek képfájl feltöltésére, amely vagy maga a gravírozandó jel, logó vagy írás, vagy egy minta, ami alapján mi el tudjuk készíteni a gravírozott terméket. A szöveg és instrukciók megadásával konkrét leírást adhat mindenki a megvalósítandó célról, illetve az alaposságra való törekvés miatt lehetőség van a betűtípus konkrét megnevezésére is. 

A gravírozott név- és cégtáblák esetében lényeges kérdés, ezért kérjük minden esetben megjelölni azt, hogy mekkora méretben szeretné a vevő megvásárolni a gravírozott táblát.

Az oldalon megjelenő alaptáblák sokfélék, és a táblák mindegyike más-más tulajdonsággal rendelkezik, ezért minden esetben az a javaslatunk, hogy olvass el minden feltüntetett információt a termék saját oldalán, mert akár az ötleted vagy elképzelésed módosítására is sor kerülhet, ha a célra az általad kiválasztott tábla nem megfelelő.

Így tudod leadni a rendelésed

A tábla kiválasztása után és a gyártáshoz szükséges információk megadását követően nincs sok dolgod. Jelöld meg, milyen mennyiséget szeretnél megrendelni a gravírozott név- vagy cégtáblák tekintetében. Ezt követően már csak a szállításhoz szükséges adatokat kell megadnod, és el is küldheted felénk a rendelésedet. A fizetési teljesítést követően 1-3 munkanapos átfutási idővel számolhatsz, és már szállítjuk is a rendelésedet a megadott címre. 

Nem kötelező, de javasoljuk, hogy regisztrálj rendszerünkbe a későbbi vásárlások egyszerűsítése és a plusz pontok megszerzése miatt. Érdemes boltunkba időről időre visszatérni, ugyanis rendszeresen új termékekkel töltjük fel polcainkat, amellyel mindenkor biztosítjuk az egyedi termékek megvásárlásának a lehetőségét a vásárlók számára.