TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
6
3
1
6
7

Valentin napi ajándékok

Az angolszász országokban Valentine (Bálint) napján (február 14.) tartott Valentine's Day (magyarul: Bálint-nap) ünnepe a 20. század végétől világszerte elterjedt világi "szerelmes-ünnepként".
Az angolszász szokás Magyarországon az angol elnevezés magyarosított formájú átvételével, mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé.
Ezen a napon a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket, vagy szerelmes üzenettel kedveskednek neki.
Szeretnék segíteni abban, hogy ez az ajándék - ami egyben az üzenet hordozója - minél különlegesebb, egyedibb legyen. Az egyedi, névre szóló ajándék akár egy névvel, évszámmal vagy idézettel, esetleg köszöntő szöveggel mindig emlékezetesebb lesz min egy közönséges dísztárgy vagy használati tárgy. A gravírozással ellátott tárgyak akár fából is készülhetnek, ezek a természetes anyagra való utalásuk mellet a magas minőségű feliratozás technikája miatt lesznek sokkal izgalmasabbak. A nyomtatott tárgyakra egyaránt kerülhet egy szimbólum, grafika, ábra, pl. egy szív vagy kerülhet rá egy fénykép, mely egy kedves közös emlék. A felejthetetlen pillanatokat megőrizhetjük egy nyomtatott ajándéktárgyon, például falemezen, bögrén. A szerelmi lakaton elhelyezett kép és a lakat közös lezárása egy életre szóló emléket biztosít a szerelmeseknek. A Gravírkirály webáruházában hozzájuthat olyan szív alakú párnához melyen a legkedvesebb képük szerepel szerelmük időszakából. Egy fényképes bögre névvel, egy rövid szerelmi vallomással, hosszú időre biztosíthat kellemes perceket a használójának, mikor használja kedvesétől kapott bögrét. A páros bögrével, két fotóval az együttélő párok, okozhatnak nagy örömet egymásnak, amikor a párjuk fényképével díszített csészéből kortyolhatják a reggeli teájukat, kávéjukat.
Ebben a kategóriában kimondottan az erre a napra készíthető ajándékokat találják, de egy szép üzenettel bármelyik termékünk személyre szabható.

Gravírozott MOM nyaklánc Babatalppal
7 900 Ft
Gravírozott Fadoboz "A boldog házasság kellékei"
7 200 Ft
Nyomtatott Bögre fehér
1 980 Ft
Nyomtatott Bögre latte bögre
3 300 Ft

Az itt látható termékeken kívül 3D gravírozott kristálytömbök és a gravírozott nemesacél medálok az egyik legnépszerűbb ajándékötleteink, de szinte mindegyik termékünk egyedivé tehető.

Válasszon a közel 400 termék közül és rakja kosárba.

Adja meg az instrukcióit a termék személyre szabásához, valamint bármilyen fényképeket, grafikákat, word és egyéb fájlokat tölthet fel és szöveget is adhat meg az Önnek tetsző betűtípussal.