TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
6
1
7
3
4

Nyomtatott ajándékok

Aki készített már egyedi elképzelés szerint ajándékot, az tudja, mekkor támogatást képes adni egy olyan összefoglaló oldal, ahol ezek a sajátos módon feliratozható tárgyak megtalálhatóak. Alábbi kategóriaoldalunk szándéka, hogy segítséget nyújtsunk azoknak, akik több fantáziát és ezzel együtt további értéket is vinnének a meglepetésbe, amit a megajándékozottnak szeretnének okozni. A nyomtatott ajándékok oldalán széles termékpaletta várja vevőinket.

Akár színes, akár fekete-fehér nyomtatásban szeretné megvalósítani valaki saját ötletét, mi igyekszünk a kereteket ehhez biztosítani.

Nyomtatott Bögre foszforeszkáló
3 850 Ft
Nyomtatott Kávéscsésze szett
3 850 Ft
Nyomtatott Bögre latte bögre
3 300 Ft
Nyomtatott Bögre fehér
1 980 Ft
Nyomtatott Bögre szülinapos
2 990 Ft

Vállalkozásunk fontos kitűzése, hogy megrendelőink legkülönlegesebb elképzeléseit is kiváló minőségben tudjuk teljesíteni. Mindehhez szükségesnek tartjuk termékkínálatunk folyamatos frissítését, és az újdonságként megjelenő áruk felvételét az egyedileg alakítható termékeink kínálatába. Kiemelt célunk továbbá, hogy a hozzánk érkező vásárlók gyorsan és egyszerűen adhassák le a megrendelésüket, ami pár napos, elkészítéshez szükséges átfutási időt követően érkezik meg otthonukba.

Hogyan lehet leadni a rendelést a nyomtatott ajándékokra?

Miután a legfőbb céljaink között szerepel a megrendelés egyszerűsített menetének biztosítása, ezért honlapunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki pár kattintással leadhassa elképzelése szerint a megrendelni kívánt tárgyakat. Érdemes végignézni az oldalon szereplő termékeket, ugyanis jobbnál jobb ötletek megvalósítására alkalmasak az ott szereplő dolgok. A rendkívül széles árukészletünk biztosítja, hogy minden szituációhoz vagy alkalomhoz megtalálják vevőink a megfelelő ajándéktárgyat. 

Az oldalon a nyomtatás technikájával készülő, sajátos designnal ellátott termékekhez tudunk megoldást ajánlani, de ha valaki nyitott további javaslatainkra, ajánljuk, hogy látogasson el a 3D fotógravírozás megvalósítására lehetőséget adó kristálytömböket bemutató oldalunkra is.

Kategóriaoldalunk könnyű kereshetőségét biztosítja az oldal jobb felső részén található megjelenítési opció beállításának lehetősége. Egyéni preferencia szerint választhatunk a lista vagy a négyzetrácsos megjelenítési módozat közül, illetve beállíthatjuk, mely kategória szerint legyen megjelenítve a megvásárolható termékek sora.

A rendelés leadásához igazából nem szükséges nagyon előkészülni, ha megvan a konkrét elképzelés, akkor már csak az oldalunkon található megfelelő ajándéktárgyat szükséges kiválasztani. Ezt követően kattintsunk a fotójára, és az adott tárgy saját oldalán adjuk meg a szükséges adatokat.

Milyen adatokat kell megadnom, hogy elkészülhessen az általam kitalált ajándéktárgy?

A nyomtatni kívánt áru kiválasztását követően már csak pár adatot kell megadni a rendeléshez. Az első és legszükségesebb az a fotó vagy grafika, amit a vevő a kiválasztott termékre szeretne nyomtatni. Ezt az adott tárgy saját adatlapján lehet megtenni a fájl feltöltése opció alatt.

Érdemes a fotók feltöltése előtt az adatlapot figyelmesen elolvasni, ugyanis a részleteknél a lehető legtöbb, rendeléshez szükséges információt igyekszünk mindig aktuálisan feltölteni. 

Hogyan tudom leadni a rendelésem?

A képek tallózása, a szöveges instrukciók és a mennyiség megadását követően lehetőség nyílik a termék kosárba helyezésére. Ezután pedig már nagyon egyszerűen a személyes és szállítási adatok megadásával véglegesíthető a vásárlás. A termékek a 1-3 munkanapos elkészülési időt követően érkeznek meg a megrendelő által megadott címre.