TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
6
6
5
6
9
BLOG bejegyzések

Nemes ajándék, Nemesacél medál

2021.10.27 00:28
Nemes ajándék, Nemesacél medál

Medál nemesacélból? Miért ne? Az utóbbi időben egyre nagyobb teret hódít a nemesacél az ékszergyártásban, mivel a különböző bőrallergiákkal szemben teljesen ártalmatlan. Gyönyörű felülete van, mely tartós és exkluzív ajándékot biztosít. 

Mi viszont nem egyszerű formákat vagy alakzatokat kínálunk, hanem teljesen

egyedi ajándékot e „Nemes Acélból”.

Ha szeretne olyan ajándékkal előrukkolni, mely nem a szokványos sablonajándékok sorába állítható, akkor válassza a Gravírozott Nemesacél medált.

A medálba fényképet, írást, esetleg logót, grafikát is tudunk gravírozni. Termékeink különleges megjelenésükkel nagyon magas színvonalat képviselnek, mely nehezen hagyható szó nélkül. Egy emlékezetes fotó, mondat, vagy idézet is kerülhet a medálra. Sokszor nehéz valódi és tartós emléket állítani egy emlékezetes pillanatnak, életszakasznak, élethelyzetnek. Egy különleges helyen vagy időpontban készült fotó ábrázolása egy medálon olyan egyedi ajándék lehet, melyet nehéz felülmúlni.

Medáljaink választéka szív alakban a legnagyobb, de tudunk kínálni négyzet, kör és téglalap, illetve  íves téglalap alakú Nemesacél medálokat is. Amennyiben szeretnénk díszesebb darabot és szeretjük a csillogást, kövekkel díszített medáljaink is vannak. Akár grafikus vagy vonalas ábra is kerülhet a medálra, szinte bármilyen lehetőséget megvalósítunk, ami módunkban áll. Ez az ajándéktárgy az exkluzív megjelenéséhez képest meglepően alacsony áron megszerezhető, ráadásul egyedi gravírozása miatt nem valószínű, hogy párja lenne.

Akár főajándéknak, de akár kiegészítő ajándéknak is kiválóan alkalmas. Legújabb termékünk, még nagyobb feltűnést kelthet, mivel aranyozott Nemesacél medálunk is van már. Határozottan, csak javasoljuk a Gravírozott Nemesacél medál ajándékozását bármely alakban, formában, fényképpel, logóval, idézettel vagy vonalrajzzal, grafikával egyedivé téve!