TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

BélyegzőGyártás

BélyegzőPosta

Látogató számláló

0
2
6
3
3
2
2

3D fotógravírozás kristálytömbbe

Figyelem! Csak a 3D formátumban (.stl, .obj) elküldött fájlokat tudjuk valós három dimenzióban a termékbe gravírozni, egyéb fájlokat (.jpg, .png, stb.) csak két dimenzióban.
A 2D gravírozás esetén, a fénykép a test közepére kerül, ami térhatást kölcsönöz a képnek, viszont oldalról csak egy síkban látszik.
Amennyiben szöveget is kérnek, az egy másik síkban kerül gravírozásra, ezzel növelve a térhatást.
Kérjük, ennek függvényében rendeljenek, mert ezzel kapcsolatban nem tudunk reklamációt elfogadni!

Ezeknek a termékeknek az elkészítési ideje 4-10 munkanap, ezt vegyék figyelembe a rendelés során! 

Ebben a kategóriában a 3D fotógravírozás kristálytömbbe történő megjelenítésének lehetséges megoldásait találják meg az egyedi ajándékozási lehetőséget kereső nézelődők. Aki személyessé szeretné tenni ismerősének, szerettének a meglepetést, nálunk jó helyen jár, hiszen számos lehetőséget biztosítunk arra, hogy segítségünkkel igazán emlékezetessé tegye az átadni kívánt tárgyakat.

Az egyedi fantázia alapján eltervezett kristálytömb bármelyik formában örök emlék lesz, hiszen akár lakásunk dísze is lehet, ami gyakran felidézi majd a jeles pillanatot, amikor az átadásra került.

Cégünk legfontosabb célja, hogy széles körben biztosítsuk az egyedi ajándékozás lehetőségét. A gravírozás, 3D-s gravírozás, illetve különböző technikákkal történő nyomtatás a fő profilunk, de szívesen segítünk minden szokatlan, de megoldható elképzelés megvalósításában. Nyitottak vagyunk minden ötletre, melyet lehetőség szerint teljesítünk, és örömünkre szolgál, hogy mindezzel hozzájárulunk a sajátos és örök emlékekhez - legyen az akár egy 3D fotót ábrázoló kristálytömb, nemesacélból készített medál saját fotóval vagy grafikával, vagy akár egy jópofa terv szerint egyedi ábrázolással ellátott eszköz, ruha, tárgy vagy bármi más.

Így lehetséges a 3D fotógravírozással elkészített kristálytömb megrendelése

A kristálytömböket tartalmazó kategóriaoldalról könnyedén és egyszerűen megrendelhető az a kialakítás, amit a leginkább sajátjának érez a vásárló. Javasoljuk az oldal alapos áttekintését, mert akkor látható a széles választék, amely alkalmas a 3D-s fényképek megjelenítésére. Kisebb és nagyobb tömbök közül van lehetőség választani, és található lakásdíszként használható forma, de akár kulcstartóként is megvalósítható a tömbbe zárt egyedi meglepetés. 

Az oldal áttekintésével egyetemben javasoljuk a gravírozott nemesacél medálokat összefoglaló kategóriaoldal megtekintése is, ugyanis ott is fantasztikus dísz- és használati tárgyakat találhatunk, amelyek szintén alkalmasak egy-egy sajátos ábrázolást igénylő elképzelés megjelenítésére.

Oldalunk kialakítása során kifejezett célunk volt, hogy az egyszerű és gyors vásárlás lehetőségét biztosítsuk vásárlóink részére. A rendeléshez pár gombnyomással el lehet jutni, nem kell más hozzá, mint egy jó fotó, amit a kiválasztott termék oldalára lehet feltölteni.

Pár kattintás a különleges ajándékokért

A személyes jellel ellátott ajándékok legyártásához fontos kritérium, hogy az egyedi elképzelésekkel kapcsolatos minden információt átadja a vevő a gyártónak, ezért mindenkit arra bátorítunk, hogy a képfájlok feltöltését követő “szöveg és instrukció megadása” opciónál a lehető legrészletesebb leírást adják meg számunkra elképzelésükről.

Fontos, hogy senki ne hagyja ki a gravírozás előtt a különböző betűtípusok közül a neki leginkább tetsző megjelölését, mert mindezen adatok megnevezésével lesz pontos a rendelés teljesítése.

Pár dolog, amit a vásárlás előtt érdemes megtenni 

Oldalunkon számtalan lehetőséget kínálunk arra, hogy egy-egy saját fantázia alapján legyártott meglepetés megvalósuljon. Vásárlóinkat arra bátorítjuk, hogy teljes kínálatunkat tekintsék át. A kategóriaoldalon megjelenő fotók alatt szereplő ikonok segítenek az ötletek megvalósításában, így ezeket a funkciókat érdemes használni. Az “I”-vel jelölt gyorsnézet segítségével az adott termékről kaphatunk részletesebb leírást, úgy, hogy nem szükséges az adott oldalt elhagyni.

A szív ikonnal bejelölhetjük kedvenc termékeinket, amelyeket később könnyedén visszanézhetünk. A mérleg ikon pedig a különböző termékek összehasonlításában tud segítséget nyújtani.